Een bijzondere fotoshoot

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Of het nou je eerste zwangerschap is of niet, er is een ontzettend bijzondere tijd aangebroken! Een prachtig kindje groeit in jouw buik. Je lichaam veranderd en je baby'tje is steeds meer aanwezig. Het is ontzettend waardevol om dit bijzondere moment vast te leggen voor later.

Een zwangerschapsshoot bij Dordrecht Fotografie

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe bijzonder het is om zwanger te zijn! Je lichaam veranderd en je krijgt een prachtige buik. Met mijn foto's kunnen we hier een moment van maken om nooit te vergeten.

Ik neem de tijd om een mooi concept uit te werken, dit kan zowel in mijn studio zijn als op locatie. Ik werk aan een moodboard zodat we weten welke poses en sfeer we willen neerzetten. Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt zodat je prachtig op de foto staat. Ook kan je meekijken met de foto's die ik maak, uit ervaring weet ik dat dit heel prettig werkt. Zo zie je namelijk zelf ook hoe mooi je bent!

Je hoeft je dus nergens druk om te maken! Ben je even moe van al het staan? dan nemen we gewoon even een pauze!

Kleding tijdens de fotoshoot

Wat je aan moet tijdens de shoot, bespreken we vooraf aan de hand van het moodboard dat ik ga uitwerken voor je.

Het is handig om van te voren even over na te denken waar jij je prettig bij voelt. Want helemaal uit je comfortzone stappen voor de foto, is helemaal niet nodig!

Jurk Zwangerschapsshoot

Wil je graag een mooie jurk aan tijdens je zwangerschapsshoot? Kijk dan ook eens in mijn portfolio bij The Art of Draping. Ik maak de mooiste jurken direct op je lichaam, tijdens de fotoshoot!

Zwangerschapsfotoshoot op locatie

Zwangerschapsshoot buiten

Ga jij liever naar buiten voor je zwangerschapsshoot? Dan is dat geen enkel probleem! Ik ken de mooiste plekjes in Dordrecht, maar ik ben natuurlijk ook bereid om te reizen.

Buiten zijn we afhankelijk van het weer en het licht. Het is niet mooi om te fotograferen in de felle zon, dan is het licht te hard. Daarom is het het beste om een ietwat bewolkte dag te kiezen,  of we gaan voor een golden hour shoot: een zwangerschapsshoot tijdens zonsondergang.

Zwangerschapsshoot bij jou thuis

Om welke reden dan ook, kan het zijn dat je de shoot het liefst thuis in je vertrouwde omgeving doet. Ook dit is geen enkel probleem! Met mijn mobiele studio kom ik naar je toe om een prachtige fotoshoot te maken bij jou thuis. Hierdoor is het dus ook geen enkel probleem als je niet veel licht in huis hebt.

Fotostudio in Dordrecht

Zoals mijn naam al aangeeft, ben ik gevestigd in Dordrecht. Ondanks dat het midden in het centrum is, is het makkelijk bereikbaar.

Na de fotoshoot

Ongeacht de locatie, na de fotoshoot ga ik de foto's mooi bewerken en ik lever ze altijd af in hoge resolutie.

Binnen 48 uur ontvang je van mij de eerste selectie foto's. Hieruit mag jij kiezen welke foto's ik ga bewerken.

Nadat jij de selectie hebt gemaakt zal ik er maximaal 2 weken over doen om alle foto's af te bewerken en te versturen (de tijd is afhankelijk van het aantal foto's in de selectie).