ZAKELIJK PORTRET

LinkedIn Profielfoto

Portret

Zakelijke fotoshoot

Of je nu een product of een dienst verkoopt, je klant is eerder geneigd te kopen van iemand die hij kent en vertrouwt, dan van een bedrijf zonder gezicht.

Om mij heen merk ik dat ondernemers het lastig vinden om zelf op de foto te gaan, ze staan liever op de achtergrond. Dit is ontzettend zonde, want een zakelijk portret gaat over het creëren van een uniek beeld, dat je merk juist versterkt en je verhaal vertelt. Dit stelt je doelgroep in staat om zich met jou en je merk te identificeren.

Zakelijke foto laten maken

Samen bekijken we van tevoren wat het beste bij jezelf en bij je bedrijf past en vanuit hier werken we een idee uit. Het doel is een foto waar jij jezelf in herkend, waar je je prettig bij voelt, waar je trots op bent en die dus je zelfvertrouwen een boost geeft! Een foto die je wilt delen!

LinkedIn Profielfoto

Het is van groot belang om een goede eerste indruk te maken, zowel offline als online. Tegenwoordig begint een sollicitatieproces vaak op LinkedIn, via je netwerk of via recruiters. Een professionele profielfoto op LinkedIn zorgt ervoor dat jij al drie stappen voorloopt op de rest. Je maakt direct een goede indruk op nieuwe werkgevers of recruiters. Een professionele profielfoto laten maken, is een stap dichter bij jouw droombaan!

Profielfoto laten maken

Kies je het pakket 'LinkedIn Profielfoto' dan hebben we 30 minuten in de studio. Dit is meer dan genoeg, want van tevoren kijken we natuurlijk al naar je wensen voor de shoot en passen dit toe. Tijdens de shoot is ook een kledingwissel mogelijk, wel zo leuk! Dan kan je de foto's lang gebruiken.

Jij mag zelf bepalen welke foto's ik ga bewerken. In het pakket zitten 4 bewerkte foto's, in hoge resolutie, maar je kan er natuurlijk altijd meer bijbestellen.