Hey! Wat leuk dat je mijn website hebt gevonden!

Binnen de fotografie heb ik verschillende passies, allemaal met hetzelfde doel: een foto creëren van jou en/of je gezin met het wauw-effect!

Ik combineer verschillende hobby's om zo een unieke foto te maken! Met stoffen maak ik de mooiste jurken, op het lichaam. Dit heet draping. De kunst van draping heb ik geleerd van fotografe Lola Melani.

The art of draping

Ondanks dat draping veel wordt gedaan bij zwangere vrouwen, is dit zeker geen must! De mooiste jurken kan ik maken op elk lichaam!

Zwangerschapsfotografie 

Elke vrouw heeft haar eigen wensen en ideeën over haar zwangerschapsshoot. Dat is logisch, want het is een unieke tijd waarin je lichaam zo prachtig veranderd! Belangrijk is dat we foto's maken die bij jou passen, foto's waar je later met veel trots op terug kan kijken. We kunnen in mijn studio een fotoshoot doen of ik kan met mijn studio ook op locatie komen. Buiten of bij jou thuis, alles kan!

Portret- & Branding fotografie

Professionele foto's kunnen jou helpen verder te groeien met je bedrijf of in je carrière.  Voor mij is het belangrijk om jou op de foto te zetten zoals je bent.

Een fotoshoot eng?

Vind je het eng om voor de camera te staan? Maak je geen zorgen! We bespreken vooraf goed wat we gaan doen en daarnaast geef ik je natuurlijk aanwijzingen tijdens de fotoshoot. Ook is het belangrijk om tussendoor even te evalueren, op deze manier kan je gelijk zien dat je nergens bang voor hoeft te zijn!

Daarnaast kunnen we samen de locatie kiezen, voel jij je het prettigst thuis? Dan kom ik gewoon daarheen!

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Heb je zin in een leuke samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Kijk even hier voor mijn prijzen. Heb je een ander idee? Dan stel ik een offerte voor je op.

 

 

 

Annick Malou van Dordrecht fotografie