NUDE ART PHOTOGRAPHY

Naakte foto's laten maken? Kom maar op!

Ik hoor vaak de opmerking: "Wauw!! Prachtig! Maar dat zou ik nooit durven!" Ik vraag mij dan af, waarom niet? Ik daag je uit om het WEL te doen! Naakte foto's van jezelf zijn ontzettend bijzonder en mooi om te hebben. Je ziet je lichaam op een manier zoals je haar nog nooit eerder gezien hebt. Het geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en het is een prachtige herinnering voor later.

Poses tijdens een naakte fotoshoot

We gaan opzoek naar de mooiste rondingen, plekjes en features van jouw lichaam. We bepalen samen de poses en tijdens de shoot mag je af en toe even meekijken op mijn scherm, zodat we goed op één lijn zitten. Waarom zeg ik af en toe? Omdat een scherm ook kan afleiden, het belangrijkste is vertrouwen in elkaar om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Naakte foto's tijdens je zwangerschap

Wanneer je zwanger bent veranderd je lichaam voortdurend, het is een unieke en bijzondere tijd. Wil je dit ook op een unieke manier vastleggen? Denk er dan eens over om naakt op de foto te gaan.

Het beste is om dit te doen aan het einde van het tweede trimester. Je hebt dan een prachtige ronde buik en voelt je (vaak) ook het beste dan!

Planning van de fotoshoot

Heb jij interesse in een naakte shoot? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen! Ik leer je graag wat beter kennen, want het is super belangrijk dat jij op je gemak bent bij mij. Ik hoor graag wat jij mooi vind en werk dit uit tot een moodboard waar wij ons allebei in kunnen vinden.